CASE: Urinaali urkintamatka länteen

Signed: 007 | 31-12-2013

Agentti on huomannut, ett√§ suurten pyhien aikaan on huomaamatonta olla liikkeell√§ kun muut ovat ansaitulla vapaalla, silloin voi vaivatta urkkia vaikka sanitaatiota. Heti aamupime√§ll√§, jota vesisadekin suojasi j√§ljet peitt√§en, alkoi joukkojen kokoontuminen. Suurin osa miehist√∂st√§ saatiin kokoon Savosta yll√§tt√§v√§n helposti ja matka jatkui P√∂ntt√∂vuoren tullin salaa kiert√§en keskiseen Suomeen, josta loppumiehist√∂ lastattiin joukkojenkuljetusv√§lineeseen. Pient√§ j√§nnityst√§ oli havaittavissa etenkin nuorempien kohdalla, mutta sellaista koulutus ‚ÄĚdorikseksi‚ÄĚ aluksi aiheuttaa.

Menomatka sujui hyvin ja ensimmäinen tauko ruokailuineen otettiin kuningaskunnan naapurissa Joutsan ABC:llä, jossa Novosanin pisuaaripoikien vedettömät pisuaarit ovat toimineet moitteettomasti kesän avajaisista lähtien. Seuraava stoppi olikin jo Renkomäen ABC, jossa nämä pisuaarit ovat säästäneet juomakelpoista vettä ja parantaneet hygieniaa jo muutaman vuoden. Yllätyspysähdys jouduttiin tekemään Mäntsälän Shellillä vaipanvaihtoon sisäilman raitistamiseksi.

Mutta Länsisatamaan saavuttiin kuitenkin aikataulun mukaan ja lähtöselvitys alkoi, mutta voi Guggenheim! Joukkojenkuljetusvälineen pysäköintiin ilmeni ongelma, jonka Helsingin satamavirasto on ratkaissut älykkäästi selvittäen samalla ikuisen ongelman: määritelmän linja-autosta: se on 12 m! Tuon mitan alittavat linja-autot eivät ole oikeutettuja ilmaiseen bussiparkkiin, joten turha on Savosta tulla piäkaapuntiin naattimaan pienellä joukolla iliman rahhoo...

Pysäköintiongelman ratkaisemisen jälkeen myös agentti selviytyi joukkojenkuljetusalukseen ja aikoi heittäytyä merimatkan ajaksi vapaalle, mutta vielä piti vakoilla Silja-aluksen saniteettiratkaisut, jotka osoittautuivat vedettömiksi pisuaareiksi ja vielä ainutlaatuisiksi mainospaikkamalleiksi, joilla voi n.40 sekunnin aikana yrittää vaikuttaa miehen ostokäyttäymiseen aluksella. Nämä ratkaisut edistävät saniteettitilojen hygieniaa ja huolehtivat samalla ympäristöstä. Kaiken lisäksi niillä saavutetaan merkittäviä kustannussäästöjä bonuksena mainostulot!

Tehtävät suoritettuaan Agentti alkoi tankata nesteitä voidakseen testata pisuaarien toimivuutta koko merimatkan ajan. Ruotsin puolustuksesta ei kertynyt havaintoja, kun sitä ei ollut. Venäläiset ovat saman todenneet monin pistokokein vuosien saatossa. Kuninkaalta sain vinkin, että myös Viking Line käyttäisi vedettömiä pisuaariratkaisuja laivastossaan. Se täytyy urkkia sitten eri reissulla, kun tuo aluksesta toiseen hyppääminen on talvella vaarallista, vaikka lähekkäin mennäänkin. Paluumatka Savvoon sujui samaa reittiä, kuin tullessakin ja pimeyden turvin huomaamattomasti. Seuraavaa ympäristötehtävää sitten loman jälkeen odottaen:

-Agentti - ympäristöagentti